Bij het plaatsen van je bestelling kan je er voor kiezen om jouw bestelling op te halen in de winkel. Toch liever de bestelling thuis ontvangen of woon je niet in de buurt? Dan verzenden wij de bestelling graag voor je. Dit doen wij met vervoerder PostNL.

Afhalen in de winkel

Wanneer je kiest om de bestelling af te halen in de winkel, zetten wij de bestelling voor je klaar. Het is mogelijk om de betaling in de winkel te voldoen. Wanneer de bestelling binnen 5 werkdagen niet is afgehaald (zonder communicatie) hangen wij de artikelen terug in de winkel.

Bezorgen

Wij verzenden onze bestellingen met PostNL.  Voor het verzenden van de bestelling berekenen wij €6,95. Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 14:00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden.  We streven er naar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, we zijn alleen wel afhankelijk van PostNL die jouw bestelling bezorgt. Hierdoor hanteren wij een ruim levertermijn van 1 tot 5 werkdagen. Bestel je voor €75 euro of meer? Dan heb je binnen Nederland gratis verzending. Voor België geldt dat je boven de €100 euro gratis verzending hebt.