Wij vinden de stijl die bij jou past!

Wij vinden de stijl die bij jou past!

Kom gezellig langs in de winkel voor een passend kledingadvies of neem contact op met ons.

November 2020, de start van Fasion Whouse

November 2020 is een droom uitgekomen voor Moreen en Kelly, moeder en dochter. Toen Kelly nog een klein meisje was ging zijn vaak met haar moeder mee naar het werk. Moreen werkte destijds in een cadeau/kledingwinkeltje. Toen het winkeltje stopte is er even de gedachten geweest om deze over te nemen, maar Kelly zat nog op de basisschool en Moreen wilde de uitdaging toch niet alleen aangaan. De jaren welke volgde heeft Kelly enorm veel vlieguren gemaakt. De passie voor mode en interieur bleef altijd bestaan. Kelly behaalde haar diploma’s tot ruimtelijk vormgever en interieurontwerper, trouwde en kreeg een prachtig kindje. En toen… kwam er een geweldig pand te huur in Culemborg!

Op een zondag liepen we heerlijk met zijn allen langs het Jach in Culemborg. We liepen langs de molen en zagen een bordje te huur op ‘’het theehuisje’’ daarnaast staan. Oh dat is toch een prachtige locatie zeiden we allemaal. En dan kennen jullie Frans nog niet.. hij belde meteen op voor meer informatie! Want dit zal toch een toplocatie zijn voor onze droom. Van het een kwam het ander, we waren verliefd en onze droom ging in vervulling.

Het Fasion Whouse concept

De winkel was er, het prachtige pand was er, enorm veel enthousiasme van Moreen en Kelly. Maar wat is nou echt het concept van onze winkel? Wat vinden wij belangrijk en wat willen we graag uitstralen? Wat voor assortiment gaan we überhaupt krijgen? We kwamen erachter dat we beide de hippe en betaalbare damesmode voor dames met een maatje meer miste in het winkelbeeld. Maar dat niet alleen! Hoe fijn zal het zijn als de dames met een ‘’reguliere maat’’ in de zelfde winkel zouden kunnen slagen. Geen teleurstelling meer.. Als wij zelf namelijk wel eens een dagje gingen shoppen met onze vriendinnen dan was het altijd enorm lastig om te slagen voor een van ons beide. Dit wilde we niet bij Fashion Whouse, want bij ons voelt elk maatje zich thuis!

We zijn ons plan gaan uitwerken en tot de dag van vandaag hebben we zoveel leuke hippe damesmerken in ons assortiment. We blijven streven naar een hippe, betaalbare collectie ongeacht welke maat je draagt. De maat is maar een getalletje en er leuk uitzien, dat kan en mag iedereen! Wij helpen je dan ook graag mee met het vinden van een outfit waarin jij echt jezelf bent.

Proef de gezelligheid in onze winkel in Culemborg

In onze winkel in Culemborg staan wij dan ook altijd met veel plezier voor jullie klaar om jullie te helpen. Ook zullen jullie onze collega en vriendin Sonja weleens terug zien in de winkel. En om niet te vergeten… Ome Teus is ons vaste gezicht als het gaat om koffie, voorraad en magazijn. Inderdaad.. ook koffie, want de mannen hebben ook de leukste gesprekken bij ons aan de koffietafel.

Nog niet overtuigd om de gezelligheid bij ons te komen proeven in de winkel? Of is het net even te ver rijden? Dan proberen we de gezelligheid en het enthousiasme ook via de computer/telefoon verbinding door te voeren. Geen vraag is ons te gek! Tijdens openingstijden staat Kelly per email/telefoon/Whatsapp/Social media voor jullie klaar!

Tot snel bij Fashion Whouse!

Onze droom is uitgekomen, hopelijk mogen wij jouw kledingdroom ook waarmaken.

Liefs Team Fashion Whouse

Moreen, Kelly, Teus en Sonja.